Links

 

Stichting Ruiteren & Mennen in Nederland

Heerlijk buitenrijden op uw eigen samengestelde paardenroute via de mooiste ruiterpaden en menpaden. Maak simpel uw eigen ruiterroute of menroute van knooppunt naar knooppunt op onze routeplanner. Mooi voor een dagtocht, trektocht of een heuse paardenvakantie. Na gratis registratie beschikt u bovendien als ruiter of menner over een eigen routeaccount met daarin uw eerder gereden ruiterroutes en menroutes.10% korting bij QUUS

Speciaal voor leden van HC de Achterhoek 10% korting op ruitersportartikelen! Ga voor alle voorwaarden en artikelen naar: https://www.quus.nl/hcachterhoek

 

 

Dierenartsenpraktijk Doetinchem-Zeddam

Locaties

 

sr-dwnEen heel actieve club en een springruiterclub met veel eigenheid is Seniorenclub Achterhoek(.nl) voor heren vanaf 40 jaar en dames vanaf 35 jaar. De ruiters zijn graag geziene deelnemers op wedstrijden in de hele regio.

 

enjoy-dwnEnjoy the Ride is een gloednieuwe manier van buitenrijden. Nooit meer verdwalen, rijden door de mooiste gebieden van Nederland, precies weten waar je heen gaat én de mogelijkheid dat je onderweg ergens kunt aanleggen voor een natje en een droogje. Krijg je al de buitenrijkriebels? Enjoy the Ride!

 

promo-dwnAls u uw verblijf op minicamping ’t Hoftijzer alvast wilt voorbereiden, neem dan vooraf ook ‘ns een kijkje op achterhoekpromotie.nl. Hier vindt u alles over uitgaan, recreëren, vakanties, wonen, werken, bedrijven, overheden, muziek en media in onze streek, de Achterhoek.

 

 

kwwKernwasser Wunderland in Kalkar. De voormalige kerncentrale is nu een uitgaansgelegenheid van de eerste orde. U kunt er ondermeer bowlen, kegelen, lekker eten, er zijn tennisbanen, schietbanen en er is zelfs een quadbaan! ’t Is ca. 45 minuten rijden naar Kernwasser Wunderland. Wij geven u zo de de exacte route.

 

bvoort-dwnIn 1993 werd Bredevoort de Nederlands-Duitse boekenstad. In dat jaar werd de restauratie van het middeleeuwse centrum van het stadje voltooid en openden de eerste boekwinkels hun deuren. Nu zijn er 25 boekwinkels met veel nieuwe, tweedehandse en ook historische werken. Bredevoort ligt ten noorden van Aalten op de weg naar Winterwijk.

 

Op de site van de Stichting Paardentoerisme Nederland staat ondermeer informatie over alle pleisterplaatsen in Nederland. Ook heeft deze stichting veel paardrijroutes door heel het land uitgestippeld.

 

bahia-dwnErlebnisbad Bahia in Bocholt. De naam zegt het al: dit zwembad wil u een zwembelevenis bieden. U vergeet even de wereld om u heen en door extra ’s als massagesalons, solaria, sauna ‘s, een lange glijbaan en een groot buitenbad waant zich op een echt tropisch eiland. ’t Is ca. 15 minuten rijden naar Bahia. Vraagt u ons gerust de weg.

 

aa-dwnDe Achterhoek staat ook bekend om zijn uitbundige feesten. In Dancing de Radstake wordt dat op veel verschillende manieren in praktijk gebracht. Het bier vloeit er rijkelijk en er wordt tot in de kleine uurtjes gefeest. Via de VVV van Aalten en Breedevoort vindt u de weg naar allerlei ander bezienswaardigs in onze omgeving, zoals de oude synagoge, museum Frerikshuus en héél Bredevoort!

 

the-ma-dwnThe-Ma Party Productions richt zicht op kleinschalige evenementen. The-ma organiseert uw feest naar úw wens. En met een overdosis creativiteit doen zij er zelfs nog een schep bovenop.

 

vvv-dwn De Achterhoek wordt geroemd om zijn afwisselende en rustgevende coulisselandschap. Wat is er mooier dan dit te verkennen, hoog zittend op je paard of rijtuig? Op www.achterhoektepaard.nl vind je daarvoor een heleboel routes, verschillende arrangementen en alle deelnemende
bedrijven.

 

burcht-dwnOp circa 10 kilometer afstand van onze boerderij staat een parachtige burcht: Schlosspark Anholter Schweiz. Omgeven door een 42 hectare groot wandelpark is dit een heerlijke plek voor een romantische wandeling. Tijdens zo’n wandeling kunt u bovendien inheemse dieren bekijken in het dierenpark. Natuurlijk is er ook een restaurant en een terras.

 

1899952_origDe Stichting Survival Dinxperlo is een heel aktieve survivalsport vereniging die landelijk bekende tochten organiseert. Op haar website staan exacte routes, je kunt je er inschrijven en er staan foto’s van meiden en jongens van-jan-de-wit in aktie.